KARJUROCK 2013!

Posted by on Jun 26, 2013 in Menneet keikat | Comments Off

Kesän kuumin maalaisfestari Karjurock järjestetään jo 7. kerran. Uudenkaupungin naapurissa Lokalahden Nopperlassa 19.-20.heinäkuuta kansaa villitsevät maamme eturivin artistit.

Pienestä pihatapahtumasta yhdeksi kesän odotetuimmaksi festivaaliksi kasvanut Karjurock luottaa edelleen alkuperäisiin periaatteisiinsa. Intiimi ja lämminhenkinen kesätunnelma, huokeat hinnat ja festarivieraiden kohtelu ihmisinä tekevät Karjurockista oman tiensä kulkijan. Tapahtuman laajeneminen ja sitä myötä kävijöiden viihtymisen tärkeys pitävät huolen siitä, että järjestäjä kehittää tapahtumaa ja sen oheistoimintoja vuosittain vastaamaan kasvaneen kysynnän vaatimia tarpeita. Kuten aiempinakin vuosina, myös tämän kesän Karjurock-alueella on paljon uutta. Edellisvuosilta tuttu toinen, pienempi lava korvataan jättiteltalla, jonka sisältä löytyvät niin tarpeelliset ravintolapalvelut kuin esiintymislavakin. A-oikeuden omaavia anniskeluravintoloita alueelta löytyy tänä vuonna yhteensä viisi. Myös ruoka-alue on uudistettu vastaamaan kasvaneen kävijämäärän tarpeita.

Oikeaan festivaalitunnelmaan kuuluu telttaelämä ja Karjurockin leirintäalue onkin juuri maalaismiljöönsä vuoksi yksi maamme kauneimmista ja viihtyisimmistä. Lähikunnista saapuville festivaalivieraille on aiempien vuosien tapaan järjestetty bussikuljetukset.

Tykkäämällä Karjurockin Facebook-sivuista, pysyt ajan tasalla tuoreimmista Karju-uutisista, arvonnoista ja extra-materiaaleista aina tapahtuman jälkeiseen aamuun asti.